Підведення підсумків роботи в міжнародному проекті WeNeT

 

 

 

  В період з 24 листопада по 01 грудня 2012 року в  Університеті Падерборну (Німеччина) відбувся  заключний координаційний семінар  міжнародного освітянського проекту «Мережа електронного дистанційного навчання для підвищення кваліфікації в сфері туризму  (Білорусь, Україна і Грузія)»  WeNeT.  В семінарі  прийняли участь координатори та представники вищих навчальних закладів України, Грузії та Білорусі, що є членами Консорціуму проекту.

 

 

 

 

Основною темою зустрічі було підведення підсумків роботи в проекті та звіт координаторів проекту від України, Білорусії та Грузії .

 В рамках координаційного семінару обговорювалися проблеми та шляхи їх вирішення, пов’язані з    розвитком  туризму та професійної підготовки кадрів в сфері туризму.  
 Від західноєвропейських партнерів експертами з оцінки якості та змістовності курсів виступали професори з Університету Падерборну,  (Німеччина), Економічного університету, м. Відень,( Австрія) , Університету ім. Матея Біла, Банська Бистриця, (Словенія), Європейської  Академії, м. Бозен, (Італія)  та Академії професійної освіти, м. Равенсбург, (Німеччина).

 

 


   Було відмічено, що завдяки розвитку туристичної дистанційної мережі освіти  між Україною, Білоруссю та Грузією   планується інтенсивно проводити професійний обмін між університетами-партнерами,   що в результаті призведе до підвищення якості професійної підготовки у сфері туристичної освіти і сприятиме  співпраці між країнами в напрямку розвитку туризму. Створення національного електронного навчання, (дистанційного навчання) в Україні   дозволить підготувати набагато ширше коло фахівців і керівників в українській туристичній індустрії з  різних регіонів.

 

 

 

 

E-Learning-Weiterbildungsnetzwerk im Tourismus (Belarus, Georgien und Ukraine) Укра?на 01010 г. Ки?в., aул. Суворова 1. тел. (044) - 280-99-51